Grondverzetbedrijf voor alle bodemwerkzaamheden

LAAT UW TUIN UITGRAVEN DOOR ONZE SPECIALISTEN

Bent u pas verhuisd naar een nieuwe woning, of is uw tuin toe aan een opknapbeurt? 

Schakel De Zwart Grondverzet dan in voor het zware grondwerk. Wij kunnen u veel werk uit handen nemen. Zo verzorgen wij het ophogen en verrijken van de bodem, leggen graszoden en bestrating en plaatsen schuttingen. Daarna hoeft u alleen de tuin nog maar aan te kleden met planten.

Over de kosten hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij doen u een scherp voorstel. Onze zeer ervaren mensen voeren de met u gemaakte afspraken uit en laten het werk netjes verzorgd achter.

Wij kunnen ook zand, grond, grind, repac en bestratingsmaterialen leveren. Voor meer vragen
bel 
0182 - 372476 of mail ons.
 

Maak het terrein bouwrijp met De Zwart grondverzet

Bent u bezig met een bouwproject, de aanleg van een weg, bekabeling of een ander project waarvoor grondwerkzaamheden nodig zijn? 

Dan is dit het moment om De Zwart Grondverzet in te schakelen. Wij inventariseren uw vraag, doen u een scherp voorstel en voeren uw opdracht tot in de puntjes uit. Onze zeer ervaren mensen zorgen ervoor dat u geen omkijken hebt naar dit deel van het project. Als onze taak erop zit, kunt u aan de slag met het vervolg.

Wij hebben niet alleen veel ervaring met een heel scala aan grondwerkzaamheden, wij zijn ook VCA** gecertificeerd. Daarmee kunnen wij fungeren als hoofdaannemer, bijvoorbeeld bij grotere projecten en zijn wij gemachtigd onderaannemers in te huren. Tenslotte kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor continuïteit.